HOTEL AQUARIUS VELIPOJE

VELIPOJA BEACH HOTEL

Plazhi i Velipojes


Vendodhja

Hotel - Aquarius ndodhet ne Shqiperi 500m larg bregut e detit Adriatik dhe vetem150m larg kompleksit turistik Grand Resort Europa ne Plazhin e Velipojes ne Shqiperi. Vendodhja strategjike e hotelit ne zonen e Rezervatit Pyjor te Velipojes, larg nga zhurma e qendres dhe muzika ne oret e vona, ajri i paster, freskia e pyllit, siguria absolute per pushuesit dhe automjetete tyre e bejne kete hotel shume komfort dhe silencioz.