HOTEL AQUARIUS VELIPOJE

VELIPOJA BEACH HOTEL

Rezervimi dhe Pagesa

Per te rezervuar ne Hotel Aquarius nuk ka nevoje te  beni nje parapagese. Pagesen e beni ne momentin e mberritjes ne hotel. Ne cmim eshte perfshire 6% tatim dhe per cdo pagese do te paiseni kupon tatimor.

Anullim i Rezervimit

Nese ju deshironi te anulloni rezervimin tuaj, kjo mund te behet vetem deri 15 dite perpara dates Chek-In. Ne rast mosparaqitje ne hotel pa bere anullimin, ju duhet te paguani 30% te shumes totale te rezervimit