HOTEL AQUARIUS VELIPOJE

VELIPOJA BEACH HOTEL

Informacion Hotel Aquarius Velipoje

Hotel -  Aquarius eshte nje hotel familjar , ideal per te kaluar pushimet verore. Hapsirat e medha te  dhomave dhe numri flexibel i personave qe mund te pushojne ne keto dhoma i bejne çmimet shume ekonomike dhe te favorshme per pushuesit duke filluar nga 15,00 euro/nata per dhome. Hoteli ndodhet 300m larg bregut e detit Adriatik ne Plazhin e Velipojes ne Shqiperi. Vendodhja strategjike e hotelit ne zonen e Rezervatit Pyjor te Velipojes, vetem 150 m larg nga kompleksi turistik Grand  Resort Europa, larg nga zhurma e qendres dhe muzika ne oret e vona, ajri i paster, freskia e pyllit, siguria absolute per pushuesit dhe automjetete tyre e bejne kete hotel shume komfort dhe silencioz. Ne cdo apartament gjenden anekse kuzhine me paisjet e nevojshme per gatim, frigorifer me frizer, Aircondicioner  WI-FI falas.  Ne oborrin e hotelit gjendet gjithashtu edhe nje grill barbeque te cilin mund ta perdorni pa pagese.  Parking eshte falas ne oborrin e rrethuar te hotelit me nje siguri absolute per automjetin tuaj.